Der er ikke mange dage til at 2017-versionen af Solheim Cup skal spilles.  Den prestigefyldte turnering finder sted i dagene 14 – 20 August og spilles på De Moines Golf & Country Club i West Des Moines, Iowa i USA.

Iben Tinning, der i repræsenterer Emily P’s Management i DreamSports Media, siger: ”Det glæder mig at den tidligere verdens #1 Annika (2017 European Solheim Cup Captain, Annika Sorenstam) også kan se at Emily P er en Upcoming Star!  Det er utroligt, og meget dejligt at Annika giver Emily P en blåstempling og et stort cadeau for hendes udvikling og personlighed, ved at udtage hende med en ”Captains Pick” til Solheim Cup holdet!

Emily har spillet solidt på de starter som hun har fået på LPGA Touren og vist spil af høj klasse, når det var nødvendigt! Emily besidder udover et gedigent golf talent, en vindervilje og positiv fighter-ånd som er ud over det sædvanlige og hun har opbygget en flot mental styrke hen over de seneste par måneder på LPGA Touren.

Jeg er overbevist om at hun med sin positive indstilling og stærke vilje kommer hun til at være et stærkt “kort” på Annika’s 2017 Solheim Cup hold.

Emily Pedersen at the Scandinavian

Om sin udtagelse siger Emily P: ”Det er helt utroligt! Jeg ved faktisk ikke hvad jeg skal sige! Det er sådan en stor ære at få lov til at være valgt at Annika som ’Captains Pick’.  Jeg glæder mig så meget til at deltage, og jeg skal personligt gøre mit yderste for at få Europa holdet til at shine, så vi kan få pokalen retur til Europa”.

 

Kontakt for yderligere information:

Sports Manager, DreamSports Media & Management Iben Tinning:
ibentinning@dreamsports.media
tel. +45 60 19 99 81

Solheim Cup – Europa
http://www.solheimcupeurope.com/

Solheim Cup – USA
http://www.solheimcupusa.com/