Emily K. Pedersen indgår sports management aftale med DreamSports Media

Emily Pedersen with Iben Tinning and Eva Stub Fischer signing the Management Contract

Foto: Iben Tinning, Emily K. Pedersen og Eva Stub Fischer underskriver aftalen om sports management

Emily K. Pedersen, der er en af Danmarks mest talentfulde kvindelige professionelle golfspillere, indgår samarbejde med DreamSports® Media i en 3 årig aftale, der skal understøtte udviklingen af hendes golfkarriere internationalt.

Iben Tinning, Associeret Partner i DreamSports® Media udtaler om baggrunden for aftalen: – ”Jeg har længe syntes, at Emily har noget specielt at byde på både som privatperson og sportsudøver – og netop derfor, er jeg så glad for at vi skal i gang med at styrke udviklingen af hendes personlige brand og som manager, at håndtere Emilys kommercielle interesser. I min rolle som hendes performance coach, ser jeg også frem til at vejlede Emily med de forskellige karrierebeslutninger de kommende år!

Emily, som jo kun er 20 år gammel, har allerede bevist at hun kan være med helt i toppen på verdensplan og jeg glæder mig rigtigt meget til at “rulle ærmerne” op og komme i gang med at arbejde med Emily!

Emily Pedersen med Iben Tinning of Eva Stub Fischer

Emily K. Pedersen kan nu fokusere endnu mere på golfspillet med Iben Tinning i managerrollen og Eva S. Fischer som brandingstrateg

Om Emilys og de hidtidige resultater fortæller Iben:

”Emily har vundet adskillige nationale og internationale turneringer i sin unge amatør karriere. Jeg havde selv fornøjelsen af at coache Emily, da jeg som kvindelandsholdstræner i DGU var med til Europa Mesterskaberne i Finland i 2013. Her blev Emily Europamester og det var i øvrigt et fantastisk år, hvor Emily også blev nr. 1 på amatørernes Europa-rangliste. Med tanke på at hun på daværende tidspunkt kun var 17 og spillede Junior Solheim Cup – så må jeg sige, at 2013 var året, hvor jeg virkeligt for alvor fik set Emilys talent”.

”Emily blev Pro i Januar 2015, efter hun i 2014 sæsonen kvalificerede sig til Ladies European Tour med en flot 4 plads. På LET 2015 kåres hun som Rookie of the Year og hun vinder India Open, hvilket har givet hende en super springbræt til sin videre karriere!”

”Endelig har Emily store ambitioner og allerede meget erfaring med sig trods sin unge alder og en forståelse for spillet som er unikt og beundringsværdigt for en 20 årig kvinde. Netop derfor passer Emily perfekt ind i DreamSports® management visioner og ambitioner” siger Iben Tinning.

Om aftalen siger Emily Pedersen: ”Jeg har valgt at gå ind i samarbejdet med DreamSports® Media, da jeg føler, at det er næste skridt i min karriere. At Iben bliver min Manager er jeg utrolig glad og stolt over, da jeg har enormt meget respekt for hendes karriere og føler mig privilegeret over, at hun vil hjælpe mig fremadrettet. Samtidig er jeg meget enig i DreamSports® Media’s værdier og tror meget på det koncept de har omkring deres atleter. Jeg ser meget frem til min og vores fremtid sammen”.

Kontakt for yderligere information: 

Founder DreamSports® Media, Eva Stub Fischer: eva@dreamsports.media
Sports Management, DreamSports® Media, Iben Tinning: ibentinning@dreamsports.media

Vedsendte foto kan benyttes frit i forbindelse med pressemeddelelsen og ved angivelse af fotocredit: Mike A. Fischer©dreamsports.media